POSLOVANJE BEZ PREDRASUDA!

Što je VIRA?

VIRA je globalna komunikacijska digitalna platforma i interaktivni sustav koji djeluje kao informacijski distribucijski sustav za razvoj, plasman i transfer inovativnih ideja i rješenja, novih tehnologija i novih materijala iz svih područja znanosti, tehnologije i prakse. Cilj je pružiti personaliziranu uslugu za investitore i fondove, povezati investitore s rješenjima.

VIRA uključuje široku i globalnu bazu podataka koja putem digitalne platforme plasira poslovne informacije o inovacijama,idejama i općenito ostvarenjima u najsuvremenijoj tehnologiji. Tijekom daljnje faze razvoja VIRE formirat ćemo saveze s dodatnim IT proizvođačima i dobavljačima koji mogu nadopuniti našu liniju usluga.

Platforma

Platforma koja je zasnovana na blockchain, cloud i tehnologiji umjetne inteligencije,omogućava prijenos informacija, inovacija, istraživanja,dostignuća i projekata u realnom vremenu, pruža intelektualnu zaštitu. Korisnik postaje globalno vidljiv te otvoren za pristup svim zainteresiranim stranama, radi bržeg daljnjeg napretka. Vira omogućava ubrzanje napretka u razvoju znanosti i tehnologije,uključujući mogućnost nastajanja ekstremnih promjena u praktičnoj primjeni u svim područjima života. Jedna od prednosti VIRE je ta da radi na principu ID koda tako da je svaki korisnik jednak ispred investitora. Tako sustav ne utječe na rasnu ili geografsku pozadinu korisnika. Nažalost, mnogi investitori propuštaju perspektivna ulaganja jer donose odluke temeljene na porijeklu. VIRA će biti online zajednica jednakih sudionika koji komuniciraju putem osobnog informacijskog sustava.

panel

Poslovno usmjeravanje

magnifier

Istraživanje informacija

three_gears

Razvijanje podataka o proizvodu

eye

Nadzor

group

Stvaranje virtualnih timova

vira_ui
Hrvatski